Akik már nálunk tankolnak

Büszkén valljuk, hogy a közúti áruszállítás legtisztább módját a gázüzemmel lehet biztosítani és ennek hazai, sőt az egész Kárpát-medencére kiterjedő jótékony hatását éppen töltőállomásunk megvalósítása alapozza meg. Az LNG hatására nem csak a legcsekélyebb koromszennyezéstől is mentesülnek a nehézgépjárművek, de a nitrogénoxidokból is mindössze néhány százalékát juttatják a levegőbe annak, amit a hagyományos dízel járművek. Teszik ezt ráadásul bonyolult, AdBlue adalékot igénylő katalizátor rendszerek használata nélkül (igaz ez utóbbi kijelentés a tisztán gázüzemű járművekre).

Az LNG a klímavédelem terén is eredményes előrelépés, hiszen a dízel haszongépjárművekhez képest 10 százalék feletti csökkenést eredményez. De még tovább lépve, biogáz felhasználásával az LNG járművek valójában NULLA CO2 kibocsátással szállíthatnak, vagyis az egyedüli klíma semleges fuvarozást teszik lehetővé!

A Pannon Fuel Kft. LCNG gáztöltő állomása úgy válhat a környezet védelmét szolgáló infrastruktúrává, ha azt a járművek mind nagyobb számban használják. Reméljük, hogy egyre több fuvarozó fog a környezet és a klímavédelem érdekében LNG üzemű járműre váltani.

Kiváncsi rá, hogy kik választották már az LNG üzemanyagot járműveik hajtására?

Itt megtekintheti az albumot.

Csatlakozna a sorhoz és Ön is LNG üzemre váltana?

Kérje segítségünket, keresse Domanovszky Henriket, a Pannon Fuel Kft műszaki igazgatóját a +36-70-396-7502-es számon, vagy csak küldjön egy levelet a domanovszky@panlng.eu email címre.

ÉDER-STT
Bioway sro
AUTO-IMPEX
Bosta sro
Campillo Palmera
Convoy Sped Srl
Antrans
Fartud
Szófiából
Scania teszt
Smartpoint
Zöld CNG buszok Szabács városának
Elindult az első Scania demo autó hazánkban, első tesztelője a CVR-Trans Kft
Ismét egy magyar vállalkozás, a B.E.G.E. Kft. teszteli az LNG kamionozásban rejlő lehetőséget
Helicar Csehországból mostantól egy vadonat új FM 460 LNG járműszállítóval visszi a győri Audikat